lauantai 21. marraskuuta 2015

Ruotsin hallituksen ohjeet poliisille: Henkilöllisyystodistuksen kysyminen pakolaiselta on rasismia!

Otsikko kuulostaa naurettavalta, ja sitähän se onkin. Siitä huolimatta, se on karua todellisuutta Ruotsissa, jossa äärisuvaitsevaisuuden rima on nostettu jo maata kiertävälle radalle, mikäli on uskominen Martin Alexanderssonia.



Martin latasi YouTube-tilillensä videon marraskuun 13. päivä, jossa hän avautuu Ruotsin tämänhetkisestä tilanteesta. Video toimii myös avunhuutona muiden maiden kansalaisille, sillä lopuksi Martin pyytää häneen otettavan välittömästi yhteyttä, mikäli sattuu tietämään kuinka hallituksen päättäjät saataisiin vastuuseen tekemisistään. Tästä syystä hän puhuu englanniksi, potentiaalisen levikin nimissä.

Hän aloittaa kertomalla Ruotsin maahanmuuttoviraston antamasta tiedotteesta. Tiedotteesta selviää, että Ruotsi vastaanottaa 20 000 maahanmuuttajaa viikossa. Pakolaisia tulee eri maista, mutta 85 prosenttia tulijoista on Afganistanista. Eli itseasiassa vain pieni osuus tästä ihmismassasta on Syyrian sodan jaloista pakenevia kansalaisia.

Martin kertoo vakava ilme kasvoillaan, keitä suurin osa Ruotsiin valuvasta pakolaistulvasta on:

"They are welfare seekers." ("He ovat elintasopakolaisia.")

Hän jatkaa karuilla luvuilla. Koko maassa on tällä hetkellä vain 28 000 poliisia. Kaiken lisäksi hallitus on leikannut poliisin määrärahoja miljardilla kruunulla seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Samaan aikaan hallitus haluaisi enemmän vuorovaikutusta ja läheisyyttä kansalaisten ja poliisin välillä. Kuulostaa kieltämättä varsin kimurantilta yhtälöltä.

Martinin mukaan Ruotsin hallitus on täysin sekaisin siitä, kuinka heidän täytyisi toimia rajavalvonnan suhteen. Ruotsi on nyt tehostanut väliaikaisesti rajavalvontaa, jotta ilman henkilötodistusta matkustavien pakolaisten takaisin käännyttäminen olisi mahdollista. Ongelma piilee ohjeistuksessa, jonka hallitus oli poliisille antanut:

Jos poliisi pysäyttää "maahanmuuttajan" näköisen ihmisen ja kysyy häneltä henkilötodistusta, se tulkitaan syrjinnäksi ja rasismiksi.

Tässä vaiheessa Martinin täytyy pitää pieni tauko puheessaan, miettien sanomaansa, ehkä tarkemmin sen älyttömyyttä. Hän pudistaa epäuskoisesti päätään.

"I don't make this shit up. I promise." ("En keksi tätä paskaa päästäni. Lupaan sen.")

Poliisi on siis määrätty rajavalvontatehtäviin, mutta he eivät saa tiedustella pakolaisilta henkilöllisyystodistusta. Sehän olisi silkkaa syrjintää.

Martin kertoo, kuinka Malmöhön oli toissailtana saapunut 12 tuhatta pakolaista, jotka pystyivät hakemaan turvapaikkaa siitä huolimatta, vaikka henkilöllisyystodistusta ei olisi matkassa. Lisäksi, jos turvapaikanhakija ilmoittaa olevansa alle 18 vuotias, käsitellään pakolainen lapsena. Tällöin ovet aukeavat joka tapauksessa.

Martin toteaa Ruotsin rajavalvonnan paskanjauhannaksi, jolla hallitus yrittää näyttää pitävänsä rajat tarkan silmänsä alla, mutta mistä ei todellisuudessa ole mitään konkreettista hyötyä.

"Meidän on suljettava rajat välittömästi. Joka kuukausi tänne saapuu noin 80 tuhatta pakolaista. Seuraavaksi he tuovat myös perheensä tänne. Seuraavan vuoden sisällä Ruotsin väkiluku on kasvanut kahdella miljoonalla. Se on noin 20 prosenttia maan väkiluvusta. Ruotsalaisista on tulossa vähemmistö omassa maassaan. Ja kaikki tämä on hallitukselle aivan OK", Martin lataa.

Hän pohtii, mikä mahtaa olla Ruotsin sosiaalidemokraattien piilotettu agenda tämän kaiken häsellyksen keskellä. Miksi he tieten tahtoen ajavat maata viemäristä alas?

Ruotsi on myös ilmoittanut lisäävänsä maahanmuuttoon sisältyvää rahoitusta yhdellätoista miljardilla kruunulla. Nämä rahat ovat suoraan pois vanhustenhoidosta, kouluista, yhteisöistä, sairaaloista.

"This is insane. This is... plain madness." ("Tämä on hullutta... mielipuolista.")

Lopuksi synkän näköinen mies pyytää suoraa yhteydenottoa häneltä, joka tietäisi ratkaisun hallituksen mielivaltaisen pakolaispolitiikan lopettamiseen.

"If you have any connections, please reach out to me, because we need your help now."

Klikkaa tästä Martinin YouTube-videoon.










1 kommentti: